CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 4, 2011

kisah 3 orang kanak-kanak yg bosan ..

yeah , skang nie kitorang tiga ngah cuti dari final exam .. cuti ada laa jugak dalam seminggu .. so kitorang ingat malas laa nak balik kan .. bajet-bajet nak stady laa .. kononnya laa .. hakikatnya memang x laa kan .. hahaha .. so kitorang 3 menjalani hidup selama seminggu dengan penuh kebosanan .. then , pada hari rabu yg indah kitorang tiga plan nak gi tgk wayang .. murah kan .. kitorang mesti nak tgk punya .. sebelum nak pergi tgk wayang toe bukan main ag semua plan nak tgk berbagai-bagai cerita , al-maklumlah murah kan .. hehehe .. so bila semua da siap-siap kitorang pun gi la kat ECM tempat yang paling stailo kat KUANTAN nie .. padahal tader apa pun .. menyampah aku .. kitorang sampai mall pun da nak dekat maghrib .. hee nampak sangat laa kan x semayang .. so sampai-sampai jea kitorang terus gi redah kat GSC toe nak tgk tiket .. dari bermacam-macam ceritas nak tgk toe kitorang cuma dapat tgk satu cerita jea .. itu pun da kira nasib baik laa .. hahaha .. dapat tgk cerita karak .. pergh .. x macam pompuan laa kitorang tgk cerita toe bapak dia seram nak mampos kot .. dengan selamba jea kitorang lari gi tandas .. nie laa jadi bila da sampai tandas .. hehehe snap gamba jea kerja .. da puas snap gamba kitorang sambung balik cerita nasib baik laa time kitorang nasuk toe cerita dia da x brapa nak seram jadi makin bosan ada laa .. standard laa cerita melayu kan .. so da habis tgk muvee kitorang balik rumah dan di situ tamat laa kebahagiaan kitorang tiga .. sampai rumah da x boleh nak wt apa daa .. on9 jea laa semua orang .. hai bala-bala .. bila lah nak dapat balik rawang nie ..

Saturday, May 7, 2011

i'm sorry :(

its been a while .. i never write a true feelings about you im my blog FAREENA. But suddenly i'm thinking about you today,i have to admit that it's very hard for me to forget all of our sweet memories when been together,share all our problems together,have a nice talk on the phone,go out for a date every time we had the chance and watching movie together. The hardest thing for me to forget when are together is the part when we always hug each other like there no one else watching us and we both will say 'I LOVE YOU' .. humph i don't even know why i'm saying all this now but the truth is i really miss you .. It's weird we have not seen each other for almost 2 years but our memory still fresh in my mind. The song above i dedicated it specially for you .. and i just want to say that i'm really sorry for letting you down,i'm sorry that i always lie to you,i'm sorry that i never be there for u when u need me,i'm sorry that i never appreciate you. Because now i realize how much you are so important to me .. It's a little to late for me now,you already have made up your mind to leave me,there nothing else i can do to get you back in my heart,but one thing for sure girl i still can't get you out of my mind,my head and my heart ..
SINCERELY FROM :
A MAN WHO REGRET ABOUT HIS ACTIONS
:(  

gig gig gig ..


tgk flyers pun da tau laa gig nie confirm gempak punya kan .. hahaha .. so kepada mereka-mereka yang suka headbang,mosh n segala bagai mari lah kita sediakan askar masing untuk berperang di ONE CAFE on 18.6.2011
lama xlayan gig nie .. memang sedap laa cuti sem nie nanti .. hahaha ..

its gonna be awesome !!!


yeah ... must watch movie for this month .. finally thanks to adrina all of us can watch this movie .. midnight movie baby !! like like like .. hahaha .. cant wait to see the full pack action in this movie .. hahaha .. eventhough i will watch this movie only at kuantan but never mind .. what is important i does not need to spend my money for the tickets .. heehee ...

Thursday, May 5, 2011

homesick :(

god damn it .. i dont feel very good past few days .. i think it is because i dont have a lot of rest like i did always .. but on second thought i realise that i really-really miss my home .. i miss my mom and dad . miss my mom greatest cooking .. ouh god i just really need to get home .. but i can't i got this freaking final exam just around the corner .. really need to get my head on the final doesn't want to spoil it this time .. man miss all my homies out there .. i always wondering what all of them are doing now, what are they doing at night .. did all of them misses me like the way i miss them .. huh !! ouh please-please i just wanna go home and see all of them .. i dont even care if it is only a day .. i just need to see them and told every single one of them that i really-really miss them so fucking damn much .. please guys do   wait for me .. i'm coming home ..

Saturday, April 30, 2011

sunday . sunday . sunday . :)

argghh da ahad kea adoiyai bosannya apa nak wat ea hari nie ?? hump kena wat list nie :)
  • kejot pepaan
  • kemas tempat tidor
  • gi makan(mandi nanti)
  • kemas dapor
  • basuh baju
  • mandi wangi-wangi
  • keluar jalan-jalan
  • cari awek
  • bawak balik awek(kalau dapat)
  • tunggu kepulangan aemy
  • bergosip
  • online sampai lebam 
hahaha .. kehidupan seorang mamat bujang .. bosannya laa .. adoiyai sampai bila nak camnie ?? awek please .. hehehehe ...

NURUL NADHIRAH JASMI CAN YOU HEAR ME ??

I <3 THIS SONG LIKE I <3 YOU
RARA !!!
:)

Monday, April 25, 2011

knock-knock !! can i come back inside your heart ??

wow lama gila rasa aku x update blog nie .. hahaha biasa laa busy jea skang nie .. macam-macam aktiviti 'berfaedah' aku wat skang .. hahaha .. korang da baca tajuk kat atas toe ?? haa ini yang aku nak cerita sikit .. past few days aku da start contact balik with my num 1girl,she is so amazing i'm telling you guys .. hee .. nama dia NURUL NADHIRAH <3 .. dia nie sangat-sangat laa istimewa bagi aku coz dia seorang perempuan yang lain dari yang lain bagi aku laa .. hee .. sangat-sangat seronok masa mula-mula kenal ngan dia sampai laa masa aku dapat terima di dalam hati ini .. hahaha .. ayat paling jiwang malam nie ayat aku laa .. haha .. dia seorang perempuan yang berjaya menambat hati aku dalam satu panggilan fon sahaja .. haha .. hebad kan dia .. selalu panggil aku bonceet n suka sangat panggil nama aku AKMAL!! i xbiasa laa u bukan xsuka .. heish .. ego dia bapak laa kalah KLCC ..  tinggi nak mampos .. xtau nak cakap apa laa ngan dia nie .. tapi tah kenapa aku sayang dia yang teramat sangat .. x pernah nak berjaya untuk lupakan dia .. sangat-sangat cepat panas hati lau ada lelaki ngan dia .. :p hahaha panjang plak pengenalan aku sal dia nie kan .. hehehe .. layan jea laa .. perasaan aku blog aku so aku punya pasal laa kan .. hahaha .. aku try kol dia aritoe n ALHAMDULLILAH dia angkat kol aku n kitorang start berkawan rapat balik cam dulu .. satu tex dia yang aku x boleh nak tahan bila dia tanya yang aku nie nak kapel balik x ngan dia .. haha gila babi aku punya suka time toe .. tapi abg mesti ego punya kan .. haha .. tapi dalam hati memang da bertaman kembali la kan .. aku sayang dia tapi ada beberapa perkara yang membuatkan aku susah nak terima dia .. tapi aku ada cakap lau dia buktikan yang dia betol-betol sayangkan aku,aku akan terima dia balik n aku akan jaga dia baik-baik macam dulu .. aku terlampau sayangkan hubungan aku ngan dia .. its too perfect for me .. tapi x tahan lama .. memang aku sakit gila masa toe tapi aku pun xmampu nak wat apa-apa maybe semuanya salah aku .. tapi aku sangggup ubah semua toe demi mendapatkan hati dia kembali .. hari nie dia kol aku kitorang sembang macam-macam then aku plak yang kol lagi laa macam-macam aku sembang ngan dia kan .. hahaha .. seronok sangat-sangat dapat dengar suara dia balik n semua gelak tawa dia .. rasa macam nak cakap sampai lebam tapi xboleh kredit x banyak . haha .. paling seronok masa cakap fon tadi bila dia nyanyikan lagu kitorang berdua masa dulu-dulu .. hahaha .. sikit lagi nak menangis tapi aku mesti tahan punya .. ego-ego .. dia ajak turun sunway bulan 5 nie tapi aku tatau ag macam mana .. aku mesti nak turun punya rindu gila kat dia aku pun tak ingat bila last aku keluar n cakap baik-baik ngan dia nie .. so aku harap bila benda sunway nie menjadi kenyataan aku akan pastikan aku layan dia paling best .. aku nak dia nampak betapa aku sayang n hargai dia .. aku harap dia x main-main ngan apa yang dia cakap .. sebab balik nie aku nak luahkan semua isi hati aku kat dia n harap-harap kitorang akan bersama balik coz 'SAYANG I CAN'T ERASE YOU!! YOU ALWAYS IN MY HEART FOREVER AND EVER <3

Wednesday, March 30, 2011

FUCKING DISEASE !!

arghh asal aku kena penyakit gatal-gatal nie sial betol laa .. x boleh tahan kot da dekat seminggu aku merana nie .. atoiyai .. sabor jea laa .. eisshh .. tekanan-tekanan ..=.='' doc punya ubat paling berkesan 2 jam jea tahan pas toe gatal balik macam mana laa sial aku nak tido .. x macam puki plak hari-hari aku nak tido kul 8 .. bila doe nak baik nie .. aku da x boleh tahan .. kalau hari-hari nak menggaru macam monyet pun x boleh gak .. please .. aku nak cepat baik laa xboleh laa aku nak tahan semua nie .. tension-tension !!!

Friday, March 11, 2011

TURNING INTO 20 WOW !!!!

hahahaha akhirnya aku dah masuk ke alam 20-an .. finally thanks to all my friends for all the wishes and now i'm waiting for my presents .. hahaha .. hump da makin berumor nie rasanya tanggungjawab pn makin besar so rasa-rasanya dah boleh start menjadi semakin 'matang' kot haha .. hope this birthday will be the best ever cause i only turn 20 once rite .. hump still waited for the special one to wish me .. it's feel incomplete without her .. but it's okay i still had my friends .. luv u guys .. seriously .. :D

Wednesday, March 9, 2011

DONT SAY IT IF YOU DONT EVER MEANT IT ..


GOODBYE !!
I LOVE YOU BUT I GUESS YOU WILL NEVER KNOW HOW I FEEL TOWARDS YOU ..
BUT I GUESS I JUST NOT THE ONE FOR YOU ..
I YOU READ THIS I WANT YOU TO KNOW THAT I WILL WAIT FOR YOU TO TELL ME THE TRUTH WHY IN THE FIRST PLACE YOU ASK ME TO BE WITH YOU ..
LASTLY I HOPE YOU WILL FIND THE BEST MAN FOR YOURSELF AND I WILL ALWAYS PRAY FOR YOUR BEST.
I HOPE WE JUST BE FRIENDS ..
THANKS FOR EVERYTHING YOU ARE SOMETHING SPECIAL FOR ME ..
THATS ALL I WANT YOU TO KNOW ..

Saturday, February 26, 2011

Finally .. :)

untuk minggu nie saya da berjaya menghadirkan diri ke semua kelas tanpa sebarang masalah kecuali masalah terlewat .. sangat-sangat berbangga dengan diri sendiri .. tahniah juga kepada kawan-kawan rumah yang lain sebab korang semua juga berjaya ke kelas dengan penuh bulan ini .. thanks untuk mereka yang selalu kejutkan saya , tumpangkan saya malah pinjamka saya kenderaan unuk ke kelas .. saya sangat-sangat menghargai bantuan korang semua .. .. :) and now ada something yang berlaku in my life .. am i in love again ?? but for sure i really like this girl very much <3

Wednesday, February 16, 2011

miss all of you out there . :(

to all my buddies out there at rawang boys and girl god damn i really miss u guys on the first day i arrived at this place .. i know i also had friends here but it is not the same without u guys .. i feel so empty without you guys god damn i really need you all in my life .. seriously man .. i hope when i get home next month we all can spend time together doing things that we love to do laughing our ass out n share all of our problem go swimming somewhere hanging out all night playing video games watching movies playing cards and etc man .. you guys you all really make my life worth it and its feel so empty without all of you .. 
I LOVE ALL OF YOU  <3



akibat terlampau banyak tengok jackass

video
hahahaha benda terbaik pernah jadi dalamm rumah nie .. hahaha .. sumpah best ..

Thursday, February 10, 2011

REGRET ! :(

adoiyai pointer x tinggi aku sem nie .. ngamok parents aku .. adeh .. bila pointer da drop maksudnya ptptn pn x dapat la sem nie .. memang ngamok la parents aku lagi-lagi bapak aku .. hump tapi nak wat cam mana kan benda da jadi nak menyesal pon x guna daa .. so apa yang aku leh wat sem nie rajin-rajin blaja try to get 2.0 ang above .. skor on my repeatd subject and earn some respects from my parents esspecially my dad .. i will show him that i can do this and make him very proud to have me as his son .. so what can i say right now is i'm very sorry that i have make you guys sad and dissappointed at me i know that both of you have work so hard so that i can get to this college so i will pa you guys back with a good result for this sem .. i promise you guys that ..please dont lose your hopes towards me .. once again i'm sorry mama and abah from your  son MOHD AFIQ AKMAL .

last week of holiday :)

KORANG TERBAIK ..!!
da nak abis da cuti sem aku . da 2 bulan duk kat rawang macam-macam benda dah jadi .. hadoiyai memang best gila .. bahagia la sial hari-hari lepak jea ngan memba-memba .. paling best jugak aku da xder masalah ngan pompuan yang asyik nak mempergunakan aku jea .. gi la mampos ngan korang ingat aku apa la sial ?! xabis abis nak menyusahkan aku jea .. baik aku lepak ngan kawan-kawan aku lagi la best .. x tension langsung bila ada masalah pun dorang gak yang tolong aku .. sayang korang la weyh .. tapi yang x bestnya aku xdapat lepak ngan adik-adik kesayangan aku .. hump .. perkara paling best time aku cuti time keluar ngan asrul n soleh dorang dua memang yang terbaik .. sentiasa ada untuk aku .. dorang la yang teman aku amik sik=jil spm aku n teman aku settlekan ptptn aku .. so time hari aku da dapat duit ptptn toe memang dorang dua la orang first aku ajak turun kl na payung dorang sebab dorang da banyak tolong aku .. appreciate sangat aku dapat korang dua doe .. korang dua da banyak wat aku sedar esspecially kau asrul kau memang kawan terbaik pernah aku dapat x pernah rasa bosan bila aku lepak ngan kau .. aku da anggap asrul macam adik aku sendiri dia lah orang yang aku akan cari bila aku ada masalah or na share apa-apa .. korang time kita kuar kl toe memang best lepak tengok wayang 3D lagi bapak best gila .. hisap shisha n banyak lagi la .. thankz sangat2 k sebab selalu teman aku .. sayang korang gila-gila :)

Thursday, January 13, 2011

kenapa mamat nie ??

SI CANTIK & SI BURUK


awek yang lawa nie merupakan ex aku yang aku da couple selama dua tahun aku ingat lepas break dia akan cari bf yang lagi baik dari .. ohh no tanggapan aku jauh meleset rupa-rupanya mamat dalam gamba nie yang menjadi pilihan hati tak tahu la aku kenapa maybe dia mempunyai misai yang macho . aku nie manusia yang kurang hormon bulu di muka . untung la kau jantan . daki sekilo kat belakang tengkok toe tolong la sental nak muntah aku nengok .. andai kata fareena mintak break kat kau aku rasa kau faham kenapa dia mintak break nan kau bapak la kau x macam orang la sial aku tengok BABI,MUKA TENOK,FUCK YOU MAN !!!

Sunday, January 9, 2011

RUMAH SEWA !!

ini merupakan gamba tempat tinggal baru amy n the geng .. hehehehe  .. nampaknya sem nie macam-macam benda la jadi kat rumah nie yang pasti ini merupakan port terbaru kami untuk menghisap boo dan melakukan segala aktiviti yang x bermoral bersama-sama . luar memang nampak buruk tapi kat dalam da macam-macam benda ada and sangat-sangat memuaskan hati x sabar nak memulakan hidup tanpa arah tujuan dalam rumah nie .. hee .. :)

MY SEM BREAK STORY . FULL WITH HAPPINESS AND SADNESS

BOWLING TIME
first first balik cuti mmg sanad seronok sebab saya suda berbaik nan adila fatin hahaha .. agak lama xberjumpa nan dia akhirnya dapat juga .. hee .. perkara pertama yang saya lakukan sewaktu hari cuti ialah pergi mengambil dia pergi dan balik kerja .. sanad2 hepi sebab dapat lepak nan dia n dibelanja minum juga .. :) lepas da dekat seminggu lepak akhirnya dia cuti n dat time saya pun mengajak la dia keluar kl bersama saya sebab x pernah la pergi kl bersama-sama i thought its gonna be the best moment for me and her but like people always say we can only plan but the god will make the decision saya cakap perkara ini sebab time mula-mula sampai kl semuanya oke then teman dia makan and pergi main bowling .. lepas main bowling lepak kitaro minum-minum then dia cakap kawan dia nak lepak sekali so tak de hal la tapi saya da mula rasa pelik n x sedap hati rasa macam ada best jea nak jadi kan  .. memang betol pon laa .. mula-mula kawan dia sampai oke lagi then saya pun tunggu kawan saya sampai rupa-rupanya dia nak jumpa kawan lelaki dia tah sape-sape tah memnag menyirap la aku.. aku nak spent time nan kau tapi kau wat aku macam apa jea itu aku x kisah lagi tapi time jalan-jalan dalam bb laa all the bad things happen .. dia jumpa ex dia aku x berapa kisah sangat tapi lepas da jumpa macam dorang da plan jea nak jumpa terus aku kena tinggal macam sampah memang aku bengang laa .. bapak kurang hajar gila .. tapi da balik toe dia da mintak maaf semua memang aku da maafkan tapi bapak arh terasa gila kot time toe rasa macam kena main jea .. memang x laa nak kuar kl lagi nan awak cik adik adila fatin .. tapi dalam bengang-bengang pun sempat wish jugak birthday dia n dat will be the end of the story between MOHD AFIQ AKMAL and ADILA FATIN .. :)
MY EX BUT STILL IN MY HEART <3
nama pemilik gamba ini NURUL NADHIRAH bt JASMI seorang gadis yang sangat-sangat gila and berjaya membuatkan saya melupakan segala masalah yang melanda .. urm bukan nak tulis pasal dia tapi nak citer apa yang jadi masa cuti sem nie ngan dia nanti next blog saya akan citer semua pasal dia .. cuti sem nie banyak jugak meluangkan masa bersama dia n adik-adik .. masa kes kl terjadi balik terus cari dia sebab sangat-sangat memerlukan dia dat time .. rasa sangat-sangat bersalah dekat dia sebab selalu ada jea masalah bila dia mintak tolong .. tapi saya sangat hepi sebab dapat belikan dia air favret dia 'blue coral' dapat jugak pergi ke tempat belajar dia and lepak nan dia .. sangat best bila dapat pergi karaoke bersama dia rasa macam nak menangis sama-sama ngan dia masa karaoke tapi masih belum terjadi tatau la bila nak jadi tapi skang nie saya akan banyak menghabiskan masa ngan dia .. saya sangat-sangat rindukan awak ..
RINDU KORANG :(
yaaya n momo sudah jarang melepak nan dorang sebab mereka berdua skang sudah berkerjaya tapi masih contact abg harap kita dapt kuar kl sama-sama bila korang dua da gaji .. sedap sikit nak pau korang .. hahahaha ..yaya harap-harap kau hepi nan boyfie baru aku tengok korang sangat sweet and congrats juga sebab sudah dapat pengganti .. hee .. nanti tolong ayatkan rara tok aku tau .. momo jangan la kerja berat sangat k .. sian kat kau kerja sampai sakit .. nanti da masing-masing free kita lepak k .. sayang sangat kat korang dua ..

KAWAN-KAWAN TERBAIK

ini gamba kawan-kawan aku yang aku da anggap macam family sendiri .. dorang nie la penyeri cuti sem aku ..sentiasa ada jea benda-benda menarik yang kami semua akan plan hahaha .. satu jea yang x pernah jadi .. hahaha .. iaitu berjoging .. pape pun thanx sangat sebab korang always ada tok aku ..