CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 26, 2011

Finally .. :)

untuk minggu nie saya da berjaya menghadirkan diri ke semua kelas tanpa sebarang masalah kecuali masalah terlewat .. sangat-sangat berbangga dengan diri sendiri .. tahniah juga kepada kawan-kawan rumah yang lain sebab korang semua juga berjaya ke kelas dengan penuh bulan ini .. thanks untuk mereka yang selalu kejutkan saya , tumpangkan saya malah pinjamka saya kenderaan unuk ke kelas .. saya sangat-sangat menghargai bantuan korang semua .. .. :) and now ada something yang berlaku in my life .. am i in love again ?? but for sure i really like this girl very much <3

Wednesday, February 16, 2011

miss all of you out there . :(

to all my buddies out there at rawang boys and girl god damn i really miss u guys on the first day i arrived at this place .. i know i also had friends here but it is not the same without u guys .. i feel so empty without you guys god damn i really need you all in my life .. seriously man .. i hope when i get home next month we all can spend time together doing things that we love to do laughing our ass out n share all of our problem go swimming somewhere hanging out all night playing video games watching movies playing cards and etc man .. you guys you all really make my life worth it and its feel so empty without all of you .. 
I LOVE ALL OF YOU  <3



akibat terlampau banyak tengok jackass

video
hahahaha benda terbaik pernah jadi dalamm rumah nie .. hahaha .. sumpah best ..

Thursday, February 10, 2011

REGRET ! :(

adoiyai pointer x tinggi aku sem nie .. ngamok parents aku .. adeh .. bila pointer da drop maksudnya ptptn pn x dapat la sem nie .. memang ngamok la parents aku lagi-lagi bapak aku .. hump tapi nak wat cam mana kan benda da jadi nak menyesal pon x guna daa .. so apa yang aku leh wat sem nie rajin-rajin blaja try to get 2.0 ang above .. skor on my repeatd subject and earn some respects from my parents esspecially my dad .. i will show him that i can do this and make him very proud to have me as his son .. so what can i say right now is i'm very sorry that i have make you guys sad and dissappointed at me i know that both of you have work so hard so that i can get to this college so i will pa you guys back with a good result for this sem .. i promise you guys that ..please dont lose your hopes towards me .. once again i'm sorry mama and abah from your  son MOHD AFIQ AKMAL .

last week of holiday :)

KORANG TERBAIK ..!!
da nak abis da cuti sem aku . da 2 bulan duk kat rawang macam-macam benda dah jadi .. hadoiyai memang best gila .. bahagia la sial hari-hari lepak jea ngan memba-memba .. paling best jugak aku da xder masalah ngan pompuan yang asyik nak mempergunakan aku jea .. gi la mampos ngan korang ingat aku apa la sial ?! xabis abis nak menyusahkan aku jea .. baik aku lepak ngan kawan-kawan aku lagi la best .. x tension langsung bila ada masalah pun dorang gak yang tolong aku .. sayang korang la weyh .. tapi yang x bestnya aku xdapat lepak ngan adik-adik kesayangan aku .. hump .. perkara paling best time aku cuti time keluar ngan asrul n soleh dorang dua memang yang terbaik .. sentiasa ada untuk aku .. dorang la yang teman aku amik sik=jil spm aku n teman aku settlekan ptptn aku .. so time hari aku da dapat duit ptptn toe memang dorang dua la orang first aku ajak turun kl na payung dorang sebab dorang da banyak tolong aku .. appreciate sangat aku dapat korang dua doe .. korang dua da banyak wat aku sedar esspecially kau asrul kau memang kawan terbaik pernah aku dapat x pernah rasa bosan bila aku lepak ngan kau .. aku da anggap asrul macam adik aku sendiri dia lah orang yang aku akan cari bila aku ada masalah or na share apa-apa .. korang time kita kuar kl toe memang best lepak tengok wayang 3D lagi bapak best gila .. hisap shisha n banyak lagi la .. thankz sangat2 k sebab selalu teman aku .. sayang korang gila-gila :)